Klein Lisa önismereti terapeuta és csoporttréner, és a Phyllis Crystall módszer magyarországi képviselője.

Csoportfoglalkozások 

Jóga Klub - A Jóga Klub azért jött létre, hogy megtartsuk a kapcsolatot Önmagunkkal, azzal a belső forrással, aki vezet minket, egyensúlyban tart, és csak úgy általában szebb vele az élet. :)
A hetente tartott foglalkozásokon jógázunk, meditálunk, és a végén hagyunk időt egymásnak egy kis beszélgetésre is. 
(Az is jöhet aki még sosem jógázott, teljesen egyszerű gerincközpontú hatha-jóga alapsorozatot csinálunk, az öt tibetivel kiegészítve. ) 
A foglalkozás másfél órás. 

MosolyNap - Önismereti nap, ahol az elméleti rész után, csoportos terápiás gyakorlatokkal, és hatékony technikákkal lazítjuk fel a tudatalattiban megbújó részeinket, amiket a nap végén transzállapotkban oldunk fel és gyógyítunk. Komplex szerkezet a hatékonyság érdekében. 

Transzlégzés -  Idézet a transzlégzés.hu oldalról:
Stanislav Grof  az egyik alapítója a transzperszonális pszichológiának. Ő fejlesztette ki a holotrop légzés gyakorlatot. Zenével kombinálva folyamatos légzés segítségével a saját belső gyógyító energia aktivizálódik. Az elnyomott szexuális problémákat, és más elnyomott érzéseket oldották meg.A hetvenes években Kaliforniában alakult a Rebirthing Testgyakorlat, vagy Újjászületés. Ezt Orr Leonard fejlesztett ki. A fókusza a folyamatos légzéssel elért mély relaxáció, ami kitisztítja a születéskori traumákat. A nyolcvanas években Leonard Jim kifejlesztette azt a légzéstechnikát, amit Integratív Rebirthing, vagy Vivation technikának neveznek. Ezek az új amerikai légzéstechnológiák folyamatosan elterjedtek Nyugat-európában, majd a kilencvenes években Kelet-európában is. 2000 után több muzulmán országban is tovább terjedt.
 Légzés segítségével az emberek tapasztalni tudják a transzállapotok különböző szintjeit, így kideríthetők és megoldhatók a múltban alakult különböző traumák és energiablokkok, vagy generációs problémák. 
Nagyon fontos, hogy nem csak a régi problémákat oldjuk meg, hanem azután fel tudjuk építeni a boldog, megnyugtató sikeres biztonságos jövőt. 

Minden embernek vannak különleges, a mély tudatalattiban rejtőzködő képességei. A tiszta látás, gyógyító és üzleti képességek. Érzékenység a különböző információs csatornákhoz. A spirituális fejlődés során tudjuk biztonságosan tudjuk kibontani ezeket a természetfeletti képességeket. Amikor az ember készen áll a feladatra, a feladat maga rátalál az emberre.
Amikor képességeink felébrednek, az ember ébred fel, mint egy különleges személyiség. Transzperszonális tapasztalatok, amik felépülnek egy spirituális rendszerben, biztonságosan segítenek a fejlődésben.

Transztánc - "A lelkem mozdul bennem, a testem reagál”
TÁNCTERÁPIA ízelítőt kínál mindennapi életünk finom rezdüléseinek, a test és lélek együttes felfedezésére. Megmutatja, hol vagyunk nyitottak, hol zárkózunk el, hogyan reagál testünk a történésekre. Önismeretre tehetünk szert a mozgásban, a táncban.
Testünk, fogantatásunk pillanatától kezdve sejtszinten tárol minden általunk megélt élményt, emléket.
A tánc, információ feldolgozási lehetőség.
Az egyént a gyógyulás útjára segíti. (Dr .Zám Mária)
A táncterápia különféle rendellenességek és betegségek gyógyítására alkalmazható. Habár főleg a stressz csökkentésére alkalmas, és a test áll a középpontjában, ez a fajta terápia rendkívül hatékony más rendellenességek kezelésére is.
Javítja a testről alkotott képet, ami segít a pusztító életmód befejezésében, feltárja a zavar mögötti szimbólumokat.
összehozza a múltat és a jelent egy biztonságos helyen, hogy szembe tudjanak nézni a fájdalmas emlékekkel.
Fejleszti a relaxációs technikát, csökkenti az idegességet, megtanítja a tudatos légzési technikát és az energiatakarékosságot, kialakít egy kellő önbizalmat.
Az alapvető célja a táncterápiának az, hogy egészséges egyensúlyt és teljességérzést nyújtson, azáltal hogy a felhalmozódott érzelmi blokkokat kiengedjük, és letesszük azáltal hogy megéljük őket. A gátak eltűnnek és újra áramolhat az energia minden szinten. 
Ami bent, az kint! 

Mesedráma csoport - Idézet a tanácsadók iskolája oldalról:
"Jungi analitikus alapokon nyugvó meseterápiás módszerrel dolgozunk. A módszer hangsúlyosan kapcsolódik a pszichodramatikus feldolgozáshoz. A klasszikus meseterápiás módszerekkel szemben így új, másfajta eszközöket alkalmazunk, mely erős hatású élményt jelenthet rávilágítva a kulcshelyzetek, válsággócok lényegére. A szerepbe lépés személyes bevállalást igényel és a ráismerés, felismerés örömével, katarzisával jár.
A meséket évszázadokon át használták az emberek útmutatóul. A mesékben sok generációs tapasztalat van szimbólumokba zárva. A bennük megjelenő szereplők típusosak, egy–egy lélekrészünk megtestesítői vagy olyan szimbolikus szereplők, akiknek megfeleltethető személyekkel a valóságban is akad dolgunk. A meseterápiás foglalkozásokon több oldalról megélhetjük, hogyan segítenek a mesék a mindennapi kríziseink, problémáink megértésében, és hogyan mutatják meg, merre lehet mennünk. Mert, ahogy a mesehősnek is magának kell megküzdeni a sárkánnyal, nekünk is magunknak kell felvállalni és megoldanunk a magunk problémáit.
A foglakozások segítséget adnak arra, hogy jobban lássuk a bennünk élő férfit és nőt, gyereket és felnőttet, apát/anyát és dolgozó embert. Segítenek megérezni a legerősebben megérintő problémát, ennek mesebeli, szimbolikus majd reális megoldási útjait megtalálni."

Csakra nap - A hét csakra funkciójának megismerése, és energetizálása. Elmélet és gyakorlatok mind a hét energiaközpontot érintve. 

Zárt Csoportos Elvonulás - 3 napos elvonulás szigorú zen technikákkal, kifejezetten meditációs és jóga alapokon nyugvó gyakorlatokkal. A három nap alatt találkozhatsz lényed eredeti eszenciájával, és ránézhetsz az életedre, tiszta tudattal. Oldások, gyógyulások, megértések, és csodálatos spirituális tapasztalások. Péntek délutántól vasárnap estig.

Csapatépítő tréning - Az együttműködés alapvető feltétele a kölcsönös bizalom, és a "flow" a csapattagok között. A tréning erős technikákkal, önismereti játékokkal segít megismerni magunkat, közösségi működésünket, és a társakkal való közös teremtést. Elmélet és gyakorlatok és a közös látomás felépítése.

 

 

logo b

Tel.: +36/70-609-8094
mosolystudioinfo@gmail.com