Klein Lisa önismereti terapeuta és csoporttréner, a Phyllis Krystall módszer magyarországi képviselője.

Csoportfoglalkozások 

MosolyNap -
Önismereti nap, ahol az elméleti rész után, csoportos terápiás gyakorlatokkal, és hatékony technikákkal lazítjuk fel a tudatalattiban megbújó részeinket, amiket a nap végén transzállapotkban oldunk fel és gyógyítunk. Komplex szerkezet a hatékonyság érdekében. 

Transzlégzés -  
Idézet a transzlégzés.hu oldalról:
 Légzés segítségével az emberek tapasztalni tudják a transzállapotok különböző szintjeit, így kideríthetők és feloldhatók a múltban alakult különböző traumák és energiablokkok, vagy generációs problémák. 
Nagyon fontos, hogy nem csak a régi problémákat oldjuk meg, hanem azután fel tudjuk építeni a boldog, megnyugtató sikeres biztonságos jövőt.  Minden embernek vannak különleges, a mély tudatalattiban rejtőzködő képességei. A tiszta látás, gyógyító és üzleti képességek. Érzékenység a különböző információs csatornákhoz. A spirituális fejlődés során tudjuk biztonságosan tudjuk kibontani ezeket a természetfeletti képességeket. Amikor az ember készen áll a feladatra, a feladat maga rátalál az emberre.
Amikor képességeink felébrednek, az ember ébred fel, mint egy különleges személyiség. Transzperszonális tapasztalatok, amik felépülnek egy spirituális rendszerben, biztonságosan segítenek a fejlődésben.

Táncmeditáció-
 
"A lelkem mozdul bennem, a testem reagál”
TÁNC és LÉGZÉS kombinációja ízelítőt kínál mindennapi életünk finom rezdüléseinek, a test és lélek együttes felfedezésére.
Megmutatja, hol vagyunk nyitottak, hol zárkózunk el, hogyan reagál testünk a történésekre. Önismeretre tehetünk szert a mozgásban, a táncban.
Testünk, fogantatásunk pillanatától kezdve sejtszinten tárol minden általunk megélt élményt, emléket.
A tánc, információ feldolgozási lehetőség.
Az egyént a gyógyulás útjára segíti. "(Dr .Zám Mária)
A táncterápia különféle rendellenességek és betegségek gyógyítására alkalmazható. Habár főleg a stressz csökkentésére alkalmas, és a test áll a középpontjában, ez a fajta terápia rendkívül hatékony más rendellenességek kezelésére is.
Javítja a testről alkotott képet, ami segít a pusztító életmód befejezésében, feltárja a zavar mögötti szimbólumokat.
összehozza a múltat és a jelent egy biztonságos helyen, hogy szembe tudjanak nézni a fájdalmas emlékekkel.
Fejleszti a relaxációs technikát, csökkenti az idegességet, megtanítja a tudatos légzési technikát és az energiatakarékosságot, kialakít egy kellő önbizalmat.
Az alapvető célja a táncterápiának az, hogy egészséges egyensúlyt és teljességérzést nyújtson, azáltal hogy a felhalmozódott érzelmi blokkokat kiengedjük, és letesszük azáltal hogy megéljük őket. A gátak eltűnnek és újra áramolhat az energia minden szinten. 
Ami bent, az kint! 

Meditációs est -
Alkalmanként más és más témájú vezetett csoportos meditációk, időnként élőzenével kísérve.

Csakra nap -
A hét csakra funkciójának megismerése, és energetizálása. Elmélet és gyakorlatok mind a hét energiaközpontot érintve. 

Zárt Csoportos Elvonulás -
3 napos elvonulás szigorú zen technikákkal, kifejezetten meditációs és jóga alapokon nyugvó gyakorlatokkal. A három nap alatt találkozhatsz lényed eredeti eszenciájával, és ránézhetsz az életedre, tiszta tudattal. Oldások, gyógyulások, megértések, és csodálatos spirituális tapasztalások. Péntek délutántól vasárnap estig.

Csapatépítő tréning -
Az együttműködés alapvető feltétele a kölcsönös bizalom, és a "flow" a csapattagok között. A tréning erős technikákkal, önismereti játékokkal segít megismerni magunkat, közösségi működésünket, és a társakkal való közös teremtést. Elmélet és gyakorlatok és a közös látomás felépítése.

 

 

 

+36/70-609-8094
    lisa@mosoly-studio.hu