Klein Lisa önismereti terapeuta és csoporttréner, és a Phyllis Crystall módszer magyarországi képviselője.

.

 

 Bemutatkozom

Lisa vagyok. 1971-ben születtem skorpió csillagjegyben.
Az életemről egyszer talán regényt írok, de ezzel  most nem tartanálak fel, nagyon hosszú lenne. 
Az biztos, hogy a kalandos és szélsőséges, ennek ellenére tanulságos élethelyzeteim vezettek erre az útra. 
A poklok mélységeiből egyszer csak átestem a fénybe. A Végső Én felébredt bennem, és azóta velem van. A hazatalálás olyan lámpást gyújtott, ami önmagam mélyebb megismerését hozta, valamint lehullott minden hamis identitás, és azóta ez a fény világít rá az utamra. Nem könnyebb lett, hanem igazabb és egyszerűbb. Nincsenek áltatások, és a kerülőutakról hamar visszalök a helyes irányba. 

Az élmény egy ajándék, az integrálása viszont már tudatosságot és elkötelezetsséget igényel. Elkezdtem különböző dolgokat tanulni, hogy olyan eszközök legyenek a kezemben, amivel visszatalálok a középpontomba a hullámvölgyek közepette is, és akár másoknak is segíthetek, utat mutathatok. 
Először zen elvonulásokra jártam ahol találkoztam a Diád-technikával.
Ez a hatékony módszer elménk lecsendesítésére, a bennünk lévő gondolati tartalmak kiürítésével a gyors elmélyülésre, és közvetlen megtapasztalásokra használható. Minden önismereti naponom alkalmazom azóta is. 
Később, 1999-ben, Mexikóban éltem, így ott tanultam a Csakraterápiát, Myriam Redondo Acosta gyógyítótól.
Ez a folyamat a mai napig egy kevésbé ismert megközelítésben, Transzlégzéssel és tánc-meditációval ötvözve oldja ki a blokkokat és a feszültséget az energiarendszerünkből, és építi fel lépésről lépésre az egyént, a kiteljesedett boldogabb életig.
Myraimnél találkoztam Phyllis Krystal nemzetközileg elismert módszerével is, amiben különféle szimbólumok alkalmazásával kidolgozott egy vizualizációs technikát. Ez segíthet mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni nem kívánatos befolyásoktól, hogy kapcsolatban maradhassanak a valódi tudatossággal. Magyarra fordítva  a Fogvatartó Kötelékek Elvágása, amit mára számos országban használnak és tanítanak. 
Ezután 2002 -ben egy évig One Brain Kineziologiót tanultam , majd az NLP-technikákkal és az Enneagram karakterrendszerével ismerkedtem meg. 

A Mosoly Stúdió tevékenységeit, a saját spirituális megtapasztalásaim, és az ezektől inspirált tanulmányok elvégzése után, 2003-ban indítottam el Móron, majd Székesfehérvár, Budapest, Bodajk, és Eisenstadt (Ausztria) is helyet adott a foglalkozásoknak.
Jóga, Transzlégzés,  és a rendszeres Mosolynap volt a kínálatomban, ahol különböző önismereti és meditációs technikákkal találkozhattak a résztvevők. 

2007. Szeptemberétől szüneteltek a foglalkozások, mert egy új, hosszabb elvonuláson, önismereti tréningsorozaton vettem részt.
Immár másodszor, még határozottabban megtaláltam a feladatomat. 
Megerősödtem abban, hogy jó volt az irány, de kisebb módosításokat tettem a pályán, új dolgokat kezdtem tanulni, mélyebb terápiákon mentem át ismét. 
Az életem anyagi oldala is javult ezáltal: párommal vállalkozásba kezdtünk webes és nyomdai tevékenységekkel.  

2009-ben női-csoportokat is indítottam, illetve Drogprevenciós és önismereti előadásokat tartottam, már nem csak Móron, hanem országszerte különböző helyszíneken.
Egyik kedvenc tevékenységemmé vált az Egész-ség napok szervezése is, ahol a már bizonyított, hiteles előadók, gyógyítók, trénerek és módszerek, egészséges életmóddal kapcsolatos dolgok mutatkozhattak be.
2013-ban Kotroczó Anikónál elvégeztem a Kismama és Baba-Mama jógaoktatói képzést, valamint így közelebb kerültem a Dúlasághoz is. 
Tovább finomított a pályámon és adott végleges választ a munkámra a Kenéz Tündénél végzett Térpszichológia képzés. Nála később is több terápiás csoporton vettem részt, ami mélyebben tisztította ki a blokkjaimat, hogy önmagam vállalva tegyem végre a dolgom, ott ahol a legtöbbet adhatok, és a helyemen érzem magamat.

2015-ben elvégeztem az Önismereti -Ontological- Coach , Terapeuta és Csoporttréner képzést a Dr.Kollár Coaching iskolában. 

Megkezdtem a Mesedráma és a Hellinger családállításban való elmélyedést egy kitűnő iskolában, mert számomra ez a módszer elengedhetetlen a hatékony csoportmunkákhoz, és az egyéni oldásokhoz.

A Drogprevenciós tanácsadásaimon egyéni tapasztalataimból tanulva tudok kiutat mutatni, és egyéb elakadásokkal is kereshetnek azok, akiknek mélyebb beszélgetésre van szükségük.
Jóga Klubot hetente tartok, ahol pár ászana után vezetett meditációval és különböző önismereti témákkal foglalkozunk.
Rendszeresen van transzlégzéscsoportom, aminek a dátumairól és helyszínekről a facebook oldalamon lehet tájékozódni. 
A Csodák tanítása (Course in Miracles) című könyv kapcsán elkezdtünk találkozni azokkal, akik érzik ennek a lényegét, és beszélgetni szeretnének róla.

Elindult az Önismereti Nap - Mosolynap sorozatom ismét, amit megújítva erős technikákkal építettem fel, a leghatékonyabban dolgozva azon, hogy a nap végén valódi Belső Mosollyal indulj haza. 
Igény esetén, megfelelő létszámnál, bárhol tartok foglalkozásokat illetve csoportokat. Erről egyedi tervezetet és árajánlatot küldök kérésre. 


 Nem tartok egyetlen technikát és tanítót sem kizárólagosnak. Mindenki megtalálja ami neki éppen a legjobb.  

Ha megkérdeznék, hogy a sok tanulás és tréning milyen változást hozott az életembe, akkor először a párkapcsolati területen bekövetkezett gyógyulást tudom felmutatni, azaz a társam, férjem megérkezését, aki most már 14 éve velem van. (Előtte majdnem 15 évig "szenvedtem" a sok nem működő kapcsolattól.)

Sikernek könyvelhetem még el a krízisek gyorsabb lefolyását is az életemben, és a valóság erősebb érzékelését, azaz többet és teljesebben tudom megélni a jelent, és a szíven keresztüli kapcsolódásokat!
Valamint az sem elhanyagolható, hogy ha valamiben előre lépek önmagamban, azonnal látom a külvilágban a változást: a dolgaim helyükre kerülnek, a problémák kisimúlnak.
Ez a valódi visszaigazolás a belső munka hatékonyságáról.  

Párommal, aki valóban egy tudatos munka végeredményeként került az életembe, igyekszünk mindig őszinték maradni önmagunkhoz. Ebben támogatjuk egymást.

Ha kell orvosoljuk az éppen felmerülő élethelyzetek traumáit, vagy a kitűzött céljaink elérését segítjük önmagunk folyamatos "karbantartásával",  a már ismert, és akár újabb módszerekkel is. 

 

Felismertük, hogy a legnagyobb hit az, amikor megengedjük a dolgoknak hogy megtörténjenek, és nem akarunk mindent mi irányítani, bízunk a végtelen forrásban, Istenben. Ha mi teszünk lépéseket, a válasz sosem nem marad el. 

Sok tanítóval technikával és irányzattal találkoztam, így másoknak abban is tudok segíteni, hogy mivel kezdjék, milyen lépések lesznek szükségesek, így a kerülőutakat lerövidítve célirányosan haladhassanak a saját útjaikon. 
A csoportjaimon és az általam használt technikák által egy erős alapot kapsz, hogy eligazodj a saját életedben, és egyensúlyban tartsd magadat a viharok közepette is. 

A Valódi Önismerethez elsősorban DÖNTÉS, ELSZÁNTSÁG és ŐSZINTESÉG kell, a többi megérkezik hozzá!

Szeretettel: Lisa :)

 

logo b

Tel.: +36/70-609-8094
mosolystudioinfo@gmail.com       

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.